DRS Stilladsservice ApS har erfaring med alle typer stilladsarbejde. Fra opstilling af murerstilladser og facadestilladser i Danmark til bemandingsløsninger og specialopgaver i både Danmark og Norge. Samt på Nordsøen, hvor vi også klarer selv de mest komplekse riggeropgaver.

Med over 25 års erfaring i branchen er dette blevet vores liv. Vores mission er klar. Vi vil have det bedste ud af livet og derfor også tilbyde vores kunder og medarbejdere det bedste.

Nøgleordene for os som virksomhed, og de services vi leverer, er:

  • Kompetente medarbejdere
  • Kvalitet til tiden
  • Godt og tidssvarende materiel
  • Sikkerhed og komfort i højsædet
  • Den optimale løsning til enhver opgave

DRS Stilladsservice ApS er hjemmehørende i Nordjylland, men opererer over hele Danmark samt dele af Norden.

Virksomheden blev grundlagt af 7 partnere i 2006, som alle selv havde prøvet det meste inden for branchen. 2009 overgår alle anparter til en anpartshaver, som i dag driver virksomheden. Da vi selv har en baggrund som ansatte i branchen, ved vi hvad der skal til for at skabe gode rammer for vore kunder og medarbejdere. Vore medarbejdere betyder alt for os.

Deres erfaring og viden bærer vores virksomhed. Ønsket om at skabe et bedre arbejdsklima og atmosfære, var hovedårsagen til, at DRS Stilladsservice ApS blev skabt. Sammen med kunden finder vore medarbejdere altid den bedste løsning på selv de mest komplicerede projekter.